Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource for radio,speakers, MP3, amps, subwoofers, box enclosures, IASCA,DB Drag Racing, USACi and MECA events Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource  Welcome to CarStereo.com the Internet Guide to Car Audio Car Stereo is the #1 Car Audio Online ResourceMY ACCOUNT   
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
SonicElectronix.com - 1-877-BUY-SONIC
Up to $30.00 in FREE custom install kits on select car stereos. Largest selection online, great prices, Daily Deals and FREE shipping on most products. We are an authorized dealer for Infinity, JBL, JVC, Kicker, MTX, Vibe, RE Audio and others.
Car Audio Black Friday Sales!
Message Forums Car Stereo Message Forums > Video & Multimedia > alpine cva-1000 video in
Go Back Pages (1): [1]
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
spyguy11
Member

 alpine cva-1000 video in

does any one know how to get video in to the alpine cva-1000 i would like to hook up a dvd player to it can any one help me please

Report this post to a moderator

New Post 09-11-2003 09:04 AM
Click Here to See the Profile for spyguy11 Click here to Send spyguy11 a Private Message Find more posts by spyguy11 Add spyguy11 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
yagalove
Member

 CAV-1000

Do you have the brian? There should be the input on the brain for signal in. The brain should have everything you need. Without the brain the unit is worthless. I might be wrong, but pretty sure

Report this post to a moderator

New Post 09-11-2003 02:32 PM
Click Here to See the Profile for yagalove Click here to Send yagalove a Private Message Find more posts by yagalove Add yagalove to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
spyguy11
Member

 

the cva-1000 was one of the first unit to come out it does not have a vedio out plug u have to splice in from a nav cable but i dont know how to do it thanks

Report this post to a moderator

New Post 09-11-2003 03:28 PM
Click Here to See the Profile for spyguy11 Click here to Send spyguy11 a Private Message Find more posts by spyguy11 Add spyguy11 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
yagalove
Member

 Did you ever figure it out

Hey spy guy did you ever figure it out. LEt me know. I got some instruction from the guy I bought mine from on how to do it but I have not tried it yet. hit me up and we can try it.

Report this post to a moderator

New Post 10-01-2003 11:09 AM
Click Here to See the Profile for yagalove Click here to Send yagalove a Private Message Find more posts by yagalove Add yagalove to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
spyguy11
Member

 

ya i got mine working i bypass through the navigation port and had to make a special wire for it if you want i have and extra one that i made i can sell it to u let me know thanks

Report this post to a moderator

New Post 10-01-2003 11:31 AM
Click Here to See the Profile for spyguy11 Click here to Send spyguy11 a Private Message Find more posts by spyguy11 Add spyguy11 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
yagalove
Member

 How much?

Let me know how much you want for the cord. do you take paypal? Did you have to do anything with the White wire with green stip and yellow one. How did you get yours to work? Did the cord suffice. the instructions i have is a little technical so if you have an easier I would love to hear it.

Report this post to a moderator

New Post 10-01-2003 12:07 PM
Click Here to See the Profile for yagalove Click here to Send yagalove a Private Message Find more posts by yagalove Add yagalove to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
spyguy11
Member

 

yes i do take paypal and the cord cost me to make was $150.00 us dollars plus shipping if your interested i can mail the cord after i have recived the money from paypal also i connected the parking brake wire to the ground wire so u can watch and drive at the same time and the other wires u leave alone thanks let me know if you are interested

Report this post to a moderator

New Post 10-01-2003 01:13 PM
Click Here to See the Profile for spyguy11 Click here to Send spyguy11 a Private Message Find more posts by spyguy11 Add spyguy11 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
yagalove
Member

 Thanks

Thanks for the offer, but is a bit too much for me. I have the wire diagram for the Nav unit in so I'll try it for myself.

Report this post to a moderator

New Post 10-01-2003 02:03 PM
Click Here to See the Profile for yagalove Click here to Send yagalove a Private Message Find more posts by yagalove Add yagalove to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
bheil
Member

 RE: Did you ever figure it out

quote:
Originally posted on 10-01-2003 by yagalove
Hey spy guy did you ever figure it out. LEt me know. I got some instruction from the guy I bought mine from on how to do it but I have not tried it yet. hit me up and we can try it.

Yagalove, did you ever fix your cva 1000, I'm a technician, if you give me the schematics on how to wire it, I can probally help you.

Report this post to a moderator

New Post 12-19-2003 03:57 PM
Click Here to See the Profile for bheil Click here to Send bheil a Private Message Find more posts by bheil Add bheil to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
yagalove
Member

 cva-1000

yeah i did thanks for asking,

Report this post to a moderator

New Post 12-19-2003 04:05 PM
Click Here to See the Profile for yagalove Click here to Send yagalove a Private Message Find more posts by yagalove Add yagalove to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
bheil
Member

 RE: cva-1000

quote:
Originally posted on 12-19-2003 by yagalove
yeah i did thanks for asking,

Maybe you can help me out? I have all the equipment necessary to modify my cva 1000 but i need directions on how to do it. However i dont have a nav. cable. What did you do? thanks

Report this post to a moderator

New Post 12-19-2003 05:56 PM
Click Here to See the Profile for bheil Click here to Send bheil a Private Message Find more posts by bheil Add bheil to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
yagalove
Member

 

i hard wired an rca plug to nav plug in, i found the video in and pluged a wire thivk enough to fit and tape into place, send me your e-mail so I can send you the diagram guea0001@hotmail.com

Report this post to a moderator

New Post 12-19-2003 06:28 PM
Click Here to See the Profile for yagalove Click here to Send yagalove a Private Message Find more posts by yagalove Add yagalove to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
Go Back Pages (1): [1]

Show Printable Version  |   Email this Page  |   Subscribe to this Thread


   
 Recently Logged In Members  
RampagesZ, from Mobile, AL. kaotiksyko, from , CO. Rol886, from Rockaway Beach, NY. Dayton605, from Dayton, TX. banelsonms, from Moss Point, MS. weezer4rock, from , . jaboran, from swanton, OH. N2Audio, from Lawrence, KS. wolfantry, from erie, PA. 2rgrbn, from Long Beach, CA. IBBumpin, from Columbus, NE. tjsaudio, from anytown, MI. punkroc719, from Winchester, VA. Andrew, from Linden, MI. #1audio, from newport, NC. torawi01, from Corpus Christi, TX. Stripedss, from Hampton, GA. NRred2, from New York, NY. becesaudio, from davao city, AL. ipodzrcool, from , AL.
see more member photos  post your members photo

 

 

 previous page Back Email this page to a Friend 
Home  |  Contact Us  |  About Us  |  Advertise  |  Join!  |  Log-In
 
Copyright © 2006 Online ConneXions Inc.
Web Designed & Hosting