Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource for radio,speakers, MP3, amps, subwoofers, box enclosures, IASCA,DB Drag Racing, USACi and MECA events Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource  Welcome to CarStereo.com the Internet Guide to Car Audio Car Stereo is the #1 Car Audio Online ResourceMY ACCOUNT   
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
OnlineCarStereo.com
The best and biggest selection of mobile audio/stereo, multimedia/navigation and accessories at the lowest prices! Kenwood, Pioneer, Rockford Fosgate, JVC, Sony, Clarion, Jensen, Infinity, Kicker and more...
Car Audio Black Friday Sales!
Message Forums Car Stereo Message Forums > Head Units > Pioneer DEH-P550MP button problems
Go Back Pages (1): [1]
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
ren008
Member

 Pioneer DEH-P550MP button problems

Bought this deck around 4 years ago, no problems up until now... Driving to school one day, go to switch songs, and realize that besides the "eject" and "volume knob" no other buttons are functioning. Remote also fails to work... Fiddled around with it for a while, but couldn't get it going. Any ideas??

Report this post to a moderator

New Post 02-16-2007 04:49 PM
Click Here to See the Profile for ren008 Click here to Send ren008 a Private Message Find more posts by ren008 Add ren008 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
gameguru1360
Member

 

is there a reset button behind the faceplate or on the main unit when the faceplate comes down??

Report this post to a moderator

New Post 02-16-2007 05:13 PM
Click Here to See the Profile for gameguru1360 Click here to Send gameguru1360 a Private Message Find more posts by gameguru1360 Add gameguru1360 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
ren008
Member

 

nope, no reset button on this deck i'm afraid... Forgot to mention that besides the fact that only the volume and eject button work, the deck is still working fine. Do display or playback problems at all...

Report this post to a moderator

New Post 02-16-2007 05:20 PM
Click Here to See the Profile for ren008 Click here to Send ren008 a Private Message Find more posts by ren008 Add ren008 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Kenny9955
Member

 

4 years!! Dude that why electronic should have warranty on it.

Report this post to a moderator

New Post 02-17-2007 12:10 PM
Click Here to See the Profile for Kenny9955 Click here to Send Kenny9955 a Private Message Find more posts by Kenny9955 Add Kenny9955 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
jaycbrf4
New Member

 

I am having the same problem exactly with my DEH-P670MP Have you resolved this issue or junked the HU?

Report this post to a moderator

New Post 01-03-2011 11:09 AM
Click Here to See the Profile for jaycbrf4 Click here to Send jaycbrf4 a Private Message Find more posts by jaycbrf4 Add jaycbrf4 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
Go Back Pages (1): [1]

Show Printable Version  |   Email this Page  |   Subscribe to this Thread


   
 Recently Logged In Members  
RampagesZ, from Mobile, AL. Rol886, from Rockaway Beach, NY. Dayton605, from Dayton, TX. reagan1, from Rowlett, TX. soltany, from beirut, MI. 2rgrbn, from Long Beach, CA. kaotiksyko, from , CO. banelsonms, from Moss Point, MS. weezer4rock, from , . jaboran, from swanton, OH. N2Audio, from Lawrence, KS. wolfantry, from erie, PA. IBBumpin, from Columbus, NE. tjsaudio, from anytown, MI. punkroc719, from Winchester, VA. Andrew, from Linden, MI. #1audio, from newport, NC. torawi01, from Corpus Christi, TX. Stripedss, from Hampton, GA. NRred2, from New York, NY.
see more member photos  post your members photo

 

 

 previous page Back Email this page to a Friend 
Home  |  Contact Us  |  About Us  |  Advertise  |  Join!  |  Log-In
 
Copyright © 2006 Online ConneXions Inc.
Web Designed & Hosting