Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource for radio,speakers, MP3, amps, subwoofers, box enclosures, IASCA,DB Drag Racing, USACi and MECA events Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource  Welcome to CarStereo.com the Internet Guide to Car Audio Car Stereo is the #1 Car Audio Online ResourceMY ACCOUNT   
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
SonicElectronix.com - 1-877-BUY-SONIC
Up to $30.00 in FREE custom install kits on select car stereos. Largest selection online, great prices, Daily Deals and FREE shipping on most products. We are an authorized dealer for Infinity, JBL, JVC, Kicker, MTX, Vibe, RE Audio and others.
Car Audio Black Friday Sales!
Message Forums Car Stereo Message Forums > Head Units > head unit cuts out at high volume
Go Back Pages (1): [1]
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
laro
Member

 head unit cuts out at high volume

i have a alpine 9886 the problem is that it cuts out at high volume i have a usamp md42 punch 500-2 these amps are running off a 70 amp alternator when the stereo cuts out i dont see my battery gauge drop. i called a friend an he said it could be a loose ground. i was wondering what u guys think is the problem

Report this post to a moderator

New Post 11-01-2010 11:51 PM
Click Here to See the Profile for laro Click here to Send laro a Private Message Find more posts by laro Add laro to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
wavwhn34
Member

 ground

true had same problem loose ground at amp or chassis

Report this post to a moderator

New Post 04-23-2011 09:20 PM
Click Here to See the Profile for wavwhn34 Click here to Send wavwhn34 a Private Message Find more posts by wavwhn34 Add wavwhn34 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
larrypeters86
Senior Member

 

Yeah...double check all the connections.

Report this post to a moderator

New Post 04-23-2011 09:23 PM
Click Here to See the Profile for larrypeters86 Click here to Send larrypeters86 a Private Message Find more posts by larrypeters86 Add larrypeters86 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
gameguru1360
Senior Member

 

same kind of issue with the ground when you hear a loud thump or crack when you turn on the head unit. Friend of mine had a kenwood head unit installed on his 2005 mustang gt and it would emit a loud crack every time he'd turn on the head unit. He grew accustomed to it, but I told him he should've gone back to the car audio shop to fix it.

Report this post to a moderator

New Post 04-26-2011 03:36 PM
Click Here to See the Profile for gameguru1360 Click here to Send gameguru1360 a Private Message Find more posts by gameguru1360 Add gameguru1360 to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
Go Back Pages (1): [1]

Show Printable Version  |   Email this Page  |   Subscribe to this Thread


   
 Recently Logged In Members  
RampagesZ, from Mobile, AL. Rol886, from Rockaway Beach, NY. Dayton605, from Dayton, TX. reagan1, from Rowlett, TX. soltany, from beirut, MI. 2rgrbn, from Long Beach, CA. kaotiksyko, from , CO. banelsonms, from Moss Point, MS. weezer4rock, from , . jaboran, from swanton, OH. N2Audio, from Lawrence, KS. wolfantry, from erie, PA. IBBumpin, from Columbus, NE. tjsaudio, from anytown, MI. punkroc719, from Winchester, VA. Andrew, from Linden, MI. #1audio, from newport, NC. torawi01, from Corpus Christi, TX. Stripedss, from Hampton, GA. NRred2, from New York, NY.
see more member photos  post your members photo

 

 

 previous page Back Email this page to a Friend 
Home  |  Contact Us  |  About Us  |  Advertise  |  Join!  |  Log-In
 
Copyright © 2006 Online ConneXions Inc.
Web Designed & Hosting