Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource for radio,speakers, MP3, amps, subwoofers, box enclosures, IASCA,DB Drag Racing, USACi and MECA events Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource  Welcome to CarStereo.com the Internet Guide to Car Audio Car Stereo is the #1 Car Audio Online ResourceMY ACCOUNT   
Car Stereo is the #1 Car Audio Online Resource
SonicElectronix.com - 1-877-BUY-SONIC
Up to $30.00 in FREE custom install kits on select car stereos. Largest selection online, great prices, Daily Deals and FREE shipping on most products. We are an authorized dealer for Infinity, JBL, JVC, Kicker, MTX, Vibe, RE Audio and others.
Car Audio Black Friday Sales!
Message Forums Car Stereo Message Forums > Head Units > JVC KD-AVX44 no audio during disc play
Go Back Pages (1): [1]
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
antman
Member

 JVC KD-AVX44 no audio during disc play

JVC KD-AVX44 no audio when disc playing dvd or cd. it was working fine in my cobra. installed in my bmw and now only audio working on the radio. anyone have any ideas?

Report this post to a moderator

New Post 03-27-2011 07:06 PM
Click Here to See the Profile for antman Click here to Send antman a Private Message Find more posts by antman Add antman to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
antman
Member

 

no audio through ipod or usb connection either

Report this post to a moderator

New Post 03-27-2011 08:08 PM
Click Here to See the Profile for antman Click here to Send antman a Private Message Find more posts by antman Add antman to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
SINTORMAN
Member

 

Do you have this connected directly to speakers or do you have this feeding an amplifier connected to your speakers? Is the unit powering on normally? Something different?

Report this post to a moderator

New Post 03-27-2011 08:55 PM
Click Here to See the Profile for SINTORMAN Click here to Send SINTORMAN a Private Message Find more posts by SINTORMAN Add SINTORMAN to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
antman
Member

 

it has a stock amp. everything works fine and audio works fine through radio perfectly. just no other audio works

Report this post to a moderator

New Post 03-27-2011 09:27 PM
Click Here to See the Profile for antman Click here to Send antman a Private Message Find more posts by antman Add antman to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
sicaudio
Senior Member

 

if the radio works and the cd doesnt the most likely suspect is it is actually not playing the cd ( look at the cd time to see that ) or the settings on the deck are disabled somehow...

Report this post to a moderator

New Post 03-27-2011 09:52 PM
Click Here to See the Profile for sicaudio Click here to Send sicaudio a Private Message Find more posts by sicaudio Add sicaudio to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
antman
Member

 discs are moving n video is playin just no sound

Report this post to a moderator

New Post 03-28-2011 12:49 AM
Click Here to See the Profile for antman Click here to Send antman a Private Message Find more posts by antman Add antman to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
sicaudio
Senior Member

 RE: discs are moving n video is playin just no sound

quote:
Originally posted on 03-28-2011 by antman


so check deck settings...?

Report this post to a moderator

New Post 03-28-2011 12:09 PM
Click Here to See the Profile for sicaudio Click here to Send sicaudio a Private Message Find more posts by sicaudio Add sicaudio to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
antman
Member

 

finally fixed it! the amp was not coming on and would only come on with the radio so i spliced the remote wire to the power antenna. problem solved

Report this post to a moderator

New Post 03-28-2011 09:50 PM
Click Here to See the Profile for antman Click here to Send antman a Private Message Find more posts by antman Add antman to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
sicaudio
Senior Member

 

that means you wired the decks antenna lead to the amp.. instead of the remote lead.. thats why i asked if the amp was coming on lol

Report this post to a moderator

New Post 03-29-2011 02:27 AM
Click Here to See the Profile for sicaudio Click here to Send sicaudio a Private Message Find more posts by sicaudio Add sicaudio to your buddy list Edit/Delete Message Reply w/Quote
Author
Thread Post New Thread    Post A Reply
Go Back Pages (1): [1]

Show Printable Version  |   Email this Page  |   Subscribe to this Thread


   
 Recently Logged In Members  
RampagesZ, from Mobile, AL. Rol886, from Rockaway Beach, NY. Dayton605, from Dayton, TX. reagan1, from Rowlett, TX. soltany, from beirut, MI. 2rgrbn, from Long Beach, CA. kaotiksyko, from , CO. banelsonms, from Moss Point, MS. weezer4rock, from , . jaboran, from swanton, OH. N2Audio, from Lawrence, KS. wolfantry, from erie, PA. IBBumpin, from Columbus, NE. tjsaudio, from anytown, MI. punkroc719, from Winchester, VA. Andrew, from Linden, MI. #1audio, from newport, NC. torawi01, from Corpus Christi, TX. Stripedss, from Hampton, GA. NRred2, from New York, NY.
see more member photos  post your members photo

 

 

 previous page Back Email this page to a Friend 
Home  |  Contact Us  |  About Us  |  Advertise  |  Join!  |  Log-In
 
Copyright © 2006 Online ConneXions Inc.
Web Designed & Hosting